Browser- ul Mobil

Noi îți oferim pe lângă aplicația NetBet posibilitatea de a avea acces la site-ul nostru chiar din browser- ul tău . Poți să te bucuri de platforma noastră chiar și atunci când ești departe de casă și de computerul tău . Google Chrome , Safari? Nu contează , amandoua funcționează perfect când vine vorba de platforma noastră ! Browser- ul nostru NetBet pentru mobil îți oferă acces la toate jocurile și serviciile care pot fi găsite și pe platforma noastră . Poți juca o gamă largă de sloturi , jocuri de masă, jocuri de cărți sau poți chiar să participi la jocuri live, direct de pe telefonul tău mobil. Poți să gestionezi cu ușurință chiar și contul tău NetBet din browser- ul tău .

Aplicații

Spre deosebire de alte platforme de pariuri online și jocuri sportive noi îți oferim o aplicație pentru telefonul mobil . NetBet pentru mobil este alegerea ideală pentru cei care doresc să se bucure de toate beneficiile site-ului nostru pe telefonul mobil. Acum puteți să jucați și să câștigați premii imediat ce deschideți telefonul.

Android

Aplicația mobilă NetBet este disponibilă pe Android și este optimizată pentru a funcționa perfect pe telefonul tău mobil. Această aplicație conține toate jocurile NetBet și pariurile sportive pe care le puteți găși și pe site. Aceastaa are o interfață foarte prietenoasă și este ușor de navigat. Aici găsești butoane intuitive cu care poți accesa rapid și eficient secțiunile tale preferate.

iOS

Aplicația NetBet are o versiune specială și pentru dispozitivele mobile care rulează pe sistemul de operare iOS . Aplicația este concepută pentru a oferi utilizatorilor o performanță cât mai ridicată și o experiență lipsită de probleme. Este extrem de ușor de utilizat, oferă o experiență plăcută și o viteză de încărcare rapidă. Conectează -te pe NetBet și bucură-te de grafică și sunet de înalta calitate.

Cum să descarci aplicația ?

Dacă dorești să te bucuri de experiență NetBet la cel mai înalt nivel aplicația NetBet pentru telefonul mobil este cea mai inteligentă alegere. Îți oferă toate beneficiile platformei noastre la o apăsare de ecran și poate fi accesată cu ușurință imediat ce se deschide telefonul. Aceasta se navighează la fel de ușor având butoane și meniuri intuitive atât pentru Android cât și pentru iOs . 1. Deschide Magazin Play sau AppStore .
2. Adaugă “ NetBet ” în bară de cau tare .
3. Descarcă aplicația .
4. Bucură-te de toate beneficiile platformei noastre direct de pe telefonul tău mobil.

Game Image Vegas Game Image Vegas Game Image Vegas Game Image Vegas Game Image Vegas Game Image Vegas Game Image Vegas Game Image Vegas